Πληροφορίες

Επικοινωνία

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας καλέστε μας τηλεφωνικά στο (30) 6978 90 90 11

   Για να μας στείλετε email κάντε κλικ εδώ

   Πληρωμή/Αποστολή

   Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στη BABUSHKA με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς συστήματος της τράπεζας Πειραιώς.

   Κόστος: Δωρεάν

   Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στη BABUSHKA με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς συστήματος της VivaWallet.

   Κόστος: Δωρεάν

   Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στη BABUSHKA με τραπεζική κατάθεση.

   Τα στοιχεία του δικαιούχου θα σας εμφανιστούν στο τέλος της παραγγελίας.

   Σημείωση: Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας (θα το βρείτε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας) ως αποδεικτικό πληρωμής.

   Κόστος: Καθορίζεται από την εκάστοτε τράπεζα

   Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στη BABUSHKA με μετρητά κατά την παράδοση από τη μεταφορική εταιρεία.

   Κόστος: € 1,90

   Οποιαδήποτε παραγγελία καταχωρείται μέχρι τις 3:00 μ.μ. αποστέλλεται την ίδια ημέρα.

   Οι αποστολές εκτελούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

   Γενικές πληροφορίες

   Δείτε τους όρους χρήσης εδώ

   Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Κάθε επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, αφόρετο, χωρίς σημάδια χρήσης, με τις ετικέτες σήμανσης και περιποίησης (καρτελάκια & ετικέτες), συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του και το παρών έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη και είτε θα κρατηθούν από την επιστροφή χρημάτων είτε θα χρεωθούν στην αποστολή αντικατάστασης ως αντικαταβολή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία. Εάν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας (ελαττωματικό ή λάθος προϊόν), τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εμάς. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η επιστροφή να γίνει μέσω της μεταφορικής εταιρείας που σας αποστείλαμε το αρχικό προϊόν. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την εξέλιξη της επιστροφής του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Η διαδικασία επιστροφής διαρκεί 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής (από εμάς) του επιστρεφόμενου προϊόντος. Δεσμευόμαστε για μια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας με ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο.

   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

   Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Κάθε επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, αφόρετο, χωρίς σημάδια χρήσης, με τις ετικέτες σήμανσης και περιποίησης (καρτελάκια & ετικέτες), συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του και το παρών έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη και είτε θα κρατηθούν από την επιστροφή χρημάτων είτε θα χρεωθούν στην αποστολή αντικατάστασης ως αντικαταβολή. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία. Εάν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας (ελαττωματικό ή λάθος προϊόν), τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εμάς. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η επιστροφή να γίνει μέσω της μεταφορικής εταιρείας που σας αποστείλαμε το αρχικό προϊόν. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την εξέλιξη της επιστροφής του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Η διαδικασία επιστροφής διαρκεί 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής (από εμάς) του επιστρεφόμενου προϊόντος. Δεσμευόμαστε για μια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας με ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο.

   Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

    

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΟΥΣΤΟ (CM) ΜΕΣΗ (CM) ΓΟΦΟΙ (CM)
    XS (36) 84 67 92
    S (38) 85-88 68-71 93-96
    M (40) 88-92 72-75 97-100
    L (42) 92-96 76-79 101-104
    XL (44) 96-100 80-83 105-108
    XXL (46) 100-104 84-87 109-112

     Newsletter

     Ενημερώσου για ότι νέο υπάρχει για τα αγαπημένα σου προϊόντα!

     Για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας κάντε κλίκ εδώ